HandsFree Colier pt Casca Japoneza Afisare la marime maxima

HandsFree Colier pt Casca Japoneza

Handsfree cu colier pentru castile japoneze mc100 - mc1600. Are microfon foarte sensibil si buton raspuns/inchis apel.

 Compatibil cu orice marca si model de telefon mobil.

Detalii

hf-colier

Disponibilitate: Livrare Rapida in 24h !

29 Bbucati in stoc

50,00 lei

     Castile Japoneza nu pot primi semnalul audio direct de la telefonul mobil decat daca se umbla in telefon si se fac cateva modificari in interior, metoda mai putin utilizata si nerecomandata. De aceea aveti nevoie de un sistem intermediar care sa preia semnalul de la telefonul mobil si sa il transforme in semnal wireles pe care microcasca japoneza sa il receptioneze.

     Acest sistem este compus dintr-un handsfree (noi folosim doar handsfreeuri originale:HTC, Samsung, Motorola, etc deoarece au microfoane sensibile si cordonul foarte subtire dar rezistent) care preia semnalul prin muja jack de 3,5mm de la telefonul mobil (prin conectorul de handsfre, casti, care il are orice telefon mobil) si il transforma in semnal wireless transmitandu-l la microcasca japoneza din ureche cu ajutorul Antenei colier.

     Atentie la ce cumparati deoarece pt a face economie si a veni cu un pret mai mic pe piata vanzatorii folosesc mufe handsfree ieftine si de proasta calitate, neoriginale la care microfonul nu este sensibil si capteaza foarte greu sunetul iar cordonul este mai gros si se intrerupe adeseori.

Acest sistem are un microfon sensibil la baza colierului, adica mai jos putin de gat(aproape de gura) si un buton de unde poti raspunde sau inchide apelul la nevoie.

Atentie! Microcasca japoneza nu este inclusa in acest pret! Pentru setul complet dati click aici