casca de copiat cu raspuns automat pentru copiat nedetectabil nebruiabil Afisare la marime maxima

Cutiuta GSM cu Nano Casca SUA

Acest sistem de copiat foloseste tehnologia Microvibratiilor. Folosind nano castile cu microvibratii GARANTAM ca in ureche NU se va vedea microcasca, NU se va auzi nimic in exterior si NU ii vei mai auzi in casca si pe ceilalti care au sisteme de copiat chiar daca stau la 0.5 metri de tine!

Cutiuta NU este codata si deci functioneaza in orice retea in orice tara!

Detalii

gsm-box-mvb

Disponibilitate: Livrare in 24h !

98 Bbucati in stoc

400,00 lei

Primiti inapoi de 10 ori valoarea acestui produs daca:

- se va auzi ceva in exterior folosind castile cu microvibratii!
- se va vedea casca in ureche
- va interfera cu ceilalti care au sisteme de copiat - la acest model nu ii veti mai auzi pe altii care au sisteme de copiat in aceeasi incapere

Avantaje:

- Acest dispozitiv este ideal pentru persoanele la care microcasca japoneza se vede in ureche !!!! Acest dispozitiv pentru copiat foloseste alta tehnologie ce permite folosirea unor microcasti mult mai mici decat cele japoneze.

- Cu acest dispozitiv puteti folosi si castile Japoneze (casca japoneza nu este inclusa, in acest pachet aveti 4 microcasti cu microvibratii incluse, casca japoneza o puteti achizitiona separat, putem aplica si o reducere daca veti cumpara si o casca japoneza in plus - pt detalii va rugam sa ne contactati telefonic - )

- Nedetectabila, nu Interfereaza cu noile Microfoane montate la BAC 2015 si nici cu Camerele Video montate inainte 2011 !

- Microfonul este foarte sensibil - daca cutiuta nu este acoperita cu un material gros se aude si cand paseste cineva in incapere.

Caracteristici:

- Autonomie:
          - in convorbire pana la 4 ore,
          - standby pana la 30 ore
- Durata pentru incarcare: ~2 ore
- Sensibilitate microfon: max 10...15m
Raspuns automat in cazul intreruperii convorbirii

Avantaje:

- cartela SIM intra direct in dispozitiv, NU mai aveti nevoie de telefon,
- acest dispozitiv pentru copiat RASPUNDE AUTOMAT atunci cand va suna cel care va sopteste.
- autonomie ~4 ore
- microfon utlrasensibil
- foarte greu de detectat, aproape imposibil!
- fara sa ai nevoie de telefon, fara fire pe corp, fara baterii

     Microcastile de copiat sunt modelul Nichelate(de productie SUA) si de aceea se inegresc(oxideaza) mult mai greu. Totodata sunt produse cu magneti neodim (cei mai puternici magneti existenti) oferind astfel un sunet mai clar si mai puternic decat microcastile pentru copiat clasice de fabricatie China. In acelasi timp fiind mai puternici acest tip de magneti nichelati din neodim denumit si pamanturi rare, ies afara din ureche mult mai usor, avand astfel mai putine sanse sa ramaneti cu microcasca de copiat blocata in ureche.

        Magnetul oval pentru extragerea microcastilor de copiat din ureche este un model nou, Martie 2016, putin mai mare decat cele vechi. Cu acest magnet veti scoate fara nici un fel de emotie microcasca din ureche, fiind mult mai puternic decat modelul vechi. Veti pozitiona mai usor microcasca pentru copiat in ureche pentru un sunet cat mai puternic si cat mai clar.

     Pentru a scoate nano castile din ureche cat mai usor ESTE OBLIGATORIU sa va curatati in ureche inainte. De aceea ati mai auzit poate ca unii le scot mai greu: casca este foarte mica si usoara si daca aveti ceara in ureche, ceara este cleioasa, casca se lipeste si va iesi mai greu. Daca va veti curata inainte nu veti avea nici o emotie cand veti scoate nano casca din ureche !

Pachetul cuprinde:

- 1 x Cutie GSM culoarea pielii cu cod IMEI UNIC,
- 4 x Nano Casti de copiat Microvibratii SUA
- 1 x magnet oval pt extragere microcasti din ureche,
- 1 x cablu MicroUSB + incarcator cu incarcare rapida a cutiutei GSM
- 1 x instructiuni foarte detailate de utilizare
- 1 x certificat de garantie + BONUS Cartela SIM Orange Standard(Fara Adaptor) cu Numar