casca de copiat fara fir Afisare la marime maxima

Microcasca Japoneza MC-1600

MicroCasca de Copiat MC 1600 model 2016 cu difuzor nonmagnetic, cu dimensiuni mai mici, sunet imbunatatit, filtru pentru zgomote parazite, toata casca de copiat este de culoare pielii(cele cu capac negru se vad ca un dop daca te uiti la ureche), compatibila cu orice sistem de copiat

Nu se vede nimic in Ureche GARANTAT!

Detalii

mc-1600

Disponibilitate: Livrare Rapida in 24h !

21 Bbucati in stoc

130,00 lei

Microcasca Japoneza MC-1600:

     - are capac cu filet la baterie,
     - NU are sertaras culisant care se rupea usor sau bloca bateria,
     - are capacul de culoare crem - culoarea pielii, NU Negru,
     - are exact 7mm diametru si 12mm lungime(~30% mai mica)
     - are difuzor non Magnetic - 100% Nedetectabila
     - are sunet cu 15% mai puternic datorita noului dif non Magnetic
     - filtru activ si pasiv pt semnale parazite - sunet foarte clar
     - este toata de culoarea pielii. ATENTIE: cele cu negru se vad ca un dop in ureche!

Folosind sisteme de copiat cu Micro Casca Japoneza MC-1600:
      - nu aveti fire pe corp sau alte obiecte ce ar putea fi observate,
      - datorita difuzorului Non Magnetic sunt imposibil de detectat,
      - are sunet de calitate superioara
      - sunt compatibile cu orice dispozitiv de copiat si sunt foarte usor de folosit.
      - se strica mult mult mai greu decat celelalte

       Microcasca Japoneza MC-1600 este cea mai mica casca de copiat fara fir la ora actuala ce este integral de culoarea pielii ce are 7mm diametru. Cele cu capacul NEGRU se vad in ureche ca un dop, si deaceea este recomandat sa nu le folositi(vedeti poze cum se vede o casca cu capac negru) deoarece riscati sa fiti prinsi usor cu ele. Cei care au folosit cu capac negru stiu exact la ce ne referim.
Microcasca MC-1600 este o casca pentru copiat ce este dotata cu noul difuzor non Magnetic ceea ce o face imposibil de detectat cu orice fel de dispozitiv! Noul difuzor non Magnetic foloseste o tehnologie noua ce ofera un sunet cu 15% mai puternic si o claritate extraordinar de buna datorita noilor filtre folosite. Toata aceasta tehnologie incape in doar 7mm diametru.

      Casca de Copiat Japoneza MC-1600 are un capac la baterie ce se infileteaza pe casca si este si acesta din urma de culoarea pielii. A aparut pe piata o casca asemanatoare, adica tot cu capac la baterie cu filet dar de culoare Neagra ceea ce o face foarte usor de observat in ureche si va recomandam sa nu le folositi.
Dimensiunile de 7mm diametru si 12mm lungime cat si culoarea integrala crem - culoarea pielii dar si sunetul mai puternic si mai clar, fac ca aceasta micro casca de copiat nou aparuta sa va micsoreze stresul si sa va garanteze reusita 100%.

       Casca de copiat Japoneza MC-1600 se poate folosi impreuna cu un alt dispozitiv: colier bluetooth, telefon special, stic Nokia, colier handsfree, portofel bluetooth, cravata bluetooth, cututa GSM, cutiuta BlueTooth sau alte dispozitive special create sa fie compatibile.
Atentie! Micro cascapentru copiat nu se conecteaza direct la un telefon obisnuit decat daca se fac cateva modificari in acesta. Microcasca trebuie folosita impreuna cu un sistem de copiat: Colier, Sistem BlueTooth(fara absolut nici un fir: Stick, Ochelari, Pix...etc), Cutiuta GSM, etc. Deci doar cu microcasca nu aveti ce face decat daca detineti un dispozitiv mentionat anterior sau un telefon special modificat.

Pachetul contine:

- 1 x Micro Casca de copiat Japoneza MC 1600 TOATA DE CULOAREA PIELII !!!
- 1 x Manual de utilizare