handsfree wireless cu bluetooth de copiat Afisare la marime maxima

HandsFree Wireless cu BlueTooth

Handsfree fara fire - sistem de copiat conceput pentru comunicatii discrete si care nu necesita sa aveti telefonul asupra dv. Este un produs pentru copiat foarte cautat deoarece ofera multe avantaje la un pret mic.

Acest sistem de copiat foloseste tehnologia Microvibratiilor. Folosind nano castile cu microvibratii GARANTAM ca in ureche NU se va vedea microcasca, NUse va auzi nimic in exterior si NU ii vei mai auzi in casca si pe ceilalti care au sisteme de copiat chiar daca stau la 0.5 metri de tine!

Detalii

bt-mvb

Disponibilitate: Livrare Rapida in 24h!

26 Bbucati in stoc

150,00 lei

Primiti inapoi de 10 ori valoarea acestui produs daca:

- se va auzi ceva in exterior folosind castile cu microvibratii!
- se va vedea casca in ureche
- va interfera cu ceilalti care au sisteme de copiat - la acest model nu ii veti mai auzi pe altii care au sisteme de copiat in aceeasi incapere

Este modelul cu 2 baterii de 9v: sunet mai clar si mai puternic, veti auzi chiar si la inceput cand de regula mai e galagie prin sala.(cele cu o baterie daca cineva vorbeste in sala sau daca este putina galagie nu veti mai intelege ce vorbeste cel de acasa), bateriile tin dublu ca timp(pana la 10 ore de functionare continua). La cerere putem face si cu o singura baterie.

Microcastile de copiat sunt modelul Nichelate(de productie SUA) si de aceea se inegresc(oxideaza) mult mai greu. Totodata sunt produse cu magneti neodim (cei mai puternici magneti existenti) oferind astfel un sunet mai clar si mai puternic decat microcastile pentru copiat clasice de fabricatie China. In acelasi timp fiind mai puternici acest tip de magneti nichelati din neodim denumit si pamanturi rare, ies afara din ureche mult mai usor, avand astfel mai putine sanse sa ramaneti cu microcasca pentru copiat blocata in ureche.

De retinut:

- Nu este necesar sa aveti telefonul asupra dv,
- se poate bruia si depista foarte greu,
- foarte discret, nu se vede si nu se aude absolut nimic in exterior,
- reda sunetul impecabil chiar daca e galagie in incapere,
- microfon ultra sensibil ( puteti si vorbi in soapta sau chiar daca cineva vorbeste normal, la 1~10 metri este auzit direct fara a mai fi nevoie sa soptiti dv.)
- castile nu raman blocate in ureche decat daca le purtati incontinuu mai multe zile,
- usor de folosit pe sub tricouri, camasi, decolteu etc,
- autonomie aproximativ ~10  ore de functionare continua,
- de la microcasca de copiat din ureche nu pleaca absolut nici un fir,
- colierul este foarte subtire, aprox. 1mm - insesizabil pe dedesupt,
- odata conectat la telefonul dv tot sistemul devine ascuns, trebuie sa dati din telefon la bluetooth - optiuni - vizibilitate - ascuns pentru toti, orice alt telefon sau sistem care va da cautare nu va gasi nimic.
- telefonul poate fi lasat si intr-o incapere alaturata, maxim un perete despartitor, dar distanta dintre telefon si dv nu va mai fi de 20m, in acest caz va scadea cam la 5~10m.
- Puteti raspunde si inchide apelul chiar daca lasati telefonul la maxim 10m de dv.

Date tehnice Handsfree wireless:

- Constructia colierului :

Forma – tip colier 
Diametru – 1 mm 
Culoare – negru

- Reglaj volum: din telefon
- Bluetooth: Da
- Sensibilitate microfon:
- 10~30cm pt vorbit in soapta
- 1~10 metri vorbit normal
- Distanta intre microcasca din ureche si colier: 20~40cm
- Distanta intre dv si telefon: maxim 10m
- Distanta intre telefon si cel care sopteste: oriunde pe glob
- Autonomie baterie: ~10  ore de functionare continua
- Puteti raspunde, inchide apelul  de pe telefonul mobil chiar daca lasati telefonul la 20 m de dv.

Compatibilitate Handsfree wireless:

- orice telefon care este dotat cu bluetooth inclusiv Iphone(5...6).

Siguranta

          Fiecare in parte are anatomia lui(canalul auditiv difera de la o persoana la alta) si de aceea majoritatea persoanelor pot folosi fara probleme acest tip de dispozitiv, totusi o mica parte se confrunta cu probleme de genul nu aud nimic sau nu mai reusesc sa scoata microcasca din ureche. Aceste cazuri sunt sub 1% si in mare parte se datoreaza excesului de ceara din ureche sau pentru ca isi pun 2..4 microcasti in aceeasi ureche (punandu-le pe rand sunt mici dar in ureche se atrag se unesc marindu-si volumul si ocupand tot canalul auditiv nu le veti mai putea scoate) De aceea sub nici o forma nu puneti mai mult de o cascuta in aceeasi ureche si curatati-va bine de ceara ori dv singuri folosind de exemplu un audispray ori apelati la un medic orl-ist.

            Exista persoane care din cauza anatomiei proprii sau a problemelor cu urechile nu reusesc sa fixeze casca pe timpan, totusi aceste cazuri sunt sub 1% si nu recomandam sa se insiste deoarece exista posibilitatea ca microcasca sa fie scoasa foarte greu. Pentru aceste persoane singura solutie o reprezinta “casca japoneza de copiat” care este suficient sa fie introdusa in ureche cat sa nu se observe, nemaifiind nevoie ca microcasca sa ajunga pe timpan. Castile japoneze desi sunt mai scumpe au urmatoarele avantaje:

- nu raman niciodata blocate in ureche,

- nu mai aveti nici un fir pe corp,

- sunet mai clar si mai puternic

- ca dezavantaj al castilor japoneze: sunt mai scumpe si se strica repede daca aveti ceara in ureche si nu va curatati inainte de a folosi microcasca japoneza pentru copiat

Pachetul contine:

- 1 x dispozitiv handsfree wireless cu bluetooth,
- 1 x cablu incarcare Bluetooth
- 4 x microcasti Nichelate,
- 1 x magnet oval pentru extragere microcasca,
- 1 x instructiuni,
- 1 x certificat de garantie,