microcasti de copiat fara fire pentru copiat examene Afisare la marime maxima

HandsFree Wireless cu Microvibratii

Un sistem extrem de simplu de utilizat, ce ofera multe avantaje la un pret mic. Este modelul cu 2 baterii de 9v: sunet mai clar si mai puternic, veti auzi chiar si la inceput cand de regula mai e galagie prin sala.(cele cu o baterie daca cineva vorbeste in sala sau daca este putina galagie nu veti mai intelege ce vorbeste cel de acasa), bateriile tin dublu ca timp(pana la 10 ore de functionare continua). La cerere putem face si cu o singura baterie.

Detalii

bh-70

Disponibilitate: Livrare Rapida in 24h !

22 Bbucati in stoc

70,00 lei

Microcastile sunt modelul Nichelate(de productie SUA) si de aceea se inegresc(oxideaza) mult mai greu. Totodata sunt produse cu magneti neodim (cei mai puternici magneti existenti) oferind astfel un sunet mai clar si mai puternic decat microcastile clasice de fabricatie China. In acelasi timp fiind mai puternici acest tip de magneti nichelati din neodim denumit si pamanturi rare, ies afara din ureche mult mai usor, avand astfel mai putine sanse sa ramaneti cu microcasca blocata in ureche.

 De retinut:

- fara fire la ureche,
- se poate bruia si depista foarte greu,
- foarte discret, nu se vede si nu se aude absolut nimic in exterior,
- reda sunetul impecabil chiar daca e galagie in incapere,
- microfon ultra sensibil ( puteti si vorbi in soapta sau chiar daca cineva vorbeste normal, la 1~10 metri este auzit direct fara a mai fi nevoie sa soptiti dv.)
- castile nu raman blocate in ureche decat daca le purtati incontinuu mai multe zile,
- usor de folosit,
- autonomie aproximativ 8~10 ore de functionare continua (depinde de calitatea bateriilor)
- de la microcasca din ureche nu pleaca absolut nici un fir,
- colierul este foarte subtire, aprox. 1mm - insesizabil pe dedesupt.

Date tehnice:

- Constructia colierului:
            Forma – tip colier 
            Diametru – 1 mm 
            Culoare – negru
- Reglaj volum: din telefon
- Bluetooth: Nu
- Sensibilitate microfon:
- 10~30cm pt vorbit in soapta
- 5~10 metri vorbit normal
- Distanta intre microcasca si colier: max 50 cm 
- Distanta intre telefon si cel care sopteste: oriunde pe glob

Siguranta

          Fiecare in parte are anatomia lui(canalul auditiv difera de la o persoana la alta) si de aceea majoritatea persoanelor pot folosi fara probleme acest tip de dispozitiv, totusi o mica parte se confrunta cu probleme de genul nu aud nimic sau nu mai reusesc sa scoata microcasca din ureche. Aceste cazuri sunt sub 1% si in mare parte se datoreaza excesului de ceara din ureche sau pentru ca isi pun 2..4 microcasti in aceeasi ureche (punandu-le pe rand sunt mici dar in ureche se atrag se unesc marindu-si volumul si ocupand tot canalul auditiv nu le veti mai putea scoate) De aceea sub nici o forma nu puneti mai mult de o cascuta in aceeasi ureche si curatati-va bine de ceara ori dv singuri folosind de exemplu un audispray ori apelati la un medic orl-ist.

            Exista persoane care din cauza anatomiei proprii sau a problemelor cu urechile nu reusesc sa fixeze casca pe timpan, totusi aceste cazuri sunt sub 1% si nu recomandam sa se insiste deoarece exista posibilitatea ca microcasca sa fie scoasa foarte greu. Pentru aceste persoane singura solutie o reprezinta “casca japoneza de copiat” care este suficient sa fie introdusa in ureche cat sa nu se observe, nemaifiind nevoie ca microcasca sa ajunga pe timpan. Castile japoneze desi sunt mai scumpe au urmatoarele avantaje:

- nu raman niciodata blocate in ureche,

- nu mai aveti nici un fir pe corp,

- sunet mai clar si mai puternic

- ca dezavantaj al castilor japoneze: sunt mai scumpe si se strica repede daca aveti ceara in ureche si nu va curatati inainte de a folosi microcasca japoneza pentru copiat

Pachetul contine:

- dispozitiv wireless,
- 4 microcasti,
- magnet oval pentru extragere microcasca,
- instructiuni in limba romana,
- certificat de garantie