sistem de copiat cu camera video in nasture Afisare la marime maxima

Camera Video in Nasture PX-200

Avand experienta modelului anterior PX-150, aducem pe piata noua camera video in nasture ce are cu 20% mai multa putere de emisie, ceea ce inseamna o distanta dintre camera si cel care primeste subiectele mai mare. In plus acest nou model functioneaza pe o frecventa mai mare ceeea ce permite undelor o penetrare a obstacolelor mai usoara si o interferenta ca si inexistenta cu alte dispozitive.

Produs Profesional RECOMANDAT !!!

Detalii

PX-200

Disponibilitate: Livrare Rapida in 24h !

4 Bbucati in stoc

2 500,00 lei

Avantajele modelului PX-200:

- putere de emisie cu 20% mai mare,
- functioneaza pe o frecventa mai mare:
        - permite undelor sa treaca mai usor prin obstacole
        - frecventa pe care lucreaza PX-200 nu este foarte utilizata si astfel:
                - frecventa respectiva fiind libera nu mai interfereaza cu alte dispozitive
                - distanta dintre camera si cel care primeste subiectele creste
- acumulator Sony 3200mAh pentru o autonomie mai buna - NU se mai umfla cum se intampla uneori la PX-150


Avantajele acestui Sistem de Copiat:

- camera transmite wireless la mini releu iar acesta mai departe fara fire prin wireless la telefon sau tableta
- nu mai aveti nevoie de laptop care are urmatoarele dezavantaje:
             - este mare si greu de manevrat, puteti trezi suspiciuni daca va vede cineva prin acea zona cu un laptop pornit,
             - necesita instalere de programe si drivere la care nu se pricepe oricine, uneori sunt probleme de compatibilitate cu Windowsul necesitand reinstalarea lui,
             - exista fire intre receptor si laptop si la unele modele este nevoie de alimentare separata de la bricheta masinii
- mini releul este portabil si are acumulator reincarcabil, nemai avand nevoie de alimentare separata de la bricheta masinii sau de la un laptop cum trebuie la modelele clasice pentru receptor,
- mini releul nu are nici un fir si are marimea unui pachet de tigari!
- distanta intre cel din sala cu camera si mini releu nu trebuie sa depaseasca 1000m iar intre mini releul portabil si telefon sau tableta maxim 50m,
- pe telefon trebuie instalat un singur program pe gare il gasiti GRATIS in Google Play(pt android) sau APP Store (pt Apple) de unde va descarcati in mod obisnuit aplicatiile
- la telefon sau la tableta nu trebuie atasat nimic, conexiunea la mini releu se face prin WiFi-ul pe care orice Smart Phone sau Tableta il are, 
Nu aveti nevoie de conexiune la Internet!
- poti inregistra pe telefon un filmulet cu subiectele, apoi poti pleca din acea zona. Poti da play la filmulet mai tarziu si poti pune pauza la ce rand vrei de pe foaia inregistrata. Deci trebuie sa stai maxim 3...5 minute cat faci un filmulet dupa care poti pleca si sa ii dictezi de oriunde alta parte.

Din avantajele de mai de sus pot rezulta urmatoarele situatii:

- mini releul il puteti tine lejer intr-un rusac iar in mana avand doar telefonul sau o tableta pe care primiti imagini live la claritate HD, astfel va puteti plimba prin acea zona fara sa treziti suspiciuni,
- mini releul il puteti lasa in curtea locatiei respective: in iarba, lega cu scoci de tulpina unui copac, sau oriunde in functie de ce oportunitati ofera locatie respectiva iar dv sa fiti oriunde dar nu mai mult de 50m de mini releu. Astfel mai castigati ~ 50m in plus la distanta.
- stai in masina intr-o parcare invecinata locatiei unde se afla cel cu camera, mini releul il puneti pe cupola masinii(astfel va primi semnalul maxim de bun posibil, deoarece daca il tineti in masina aceasta fiind din tabla ecraneaza si se mai pierde din semnal) iar in masina primesti pe orice marca sau model de telefon ori tableta imagini de calitate HD.

Cum functioneaza acest sistem?

Este foarte simplu si oricine fara prea multe cunostinte in domeniu il poate folosi. 
Principiu de functionare:
     Imaginile sunt preluate de camera video in nasture si trasnsmise wireless la o distanta de maxim 1000m la acel mini releu. Mini Releul transmite mai departe tot wireless printro conexiune WiFi la un Telefon sau la o Tableta aflat(a) la maxim 50m de mini releu. Astfel pe langa cei 1000m intre cel care poarta camera si mini releu mai castigati inca 50m (de la mini releu la cel care primeste imaginile) plus ca nu mai exista fire la cel care primeste subiectele usurandu-i astfel foarte mult sarcina.

Cum se foloseste acest sistem?

     Porniti Camera in Nasture, apoi porniti mini releul, dupa 20 de secunde dati cautare la retele WiFi de la Telefon sau de la Tableta si va conectati la reteaua mini releului. Veti gasi ca o retea de internet obisnuita, care are un nume si o parola pe care le poti personaliza. Pornesti programelul pe care l-ai instalat si imaginile ajung la tine pe ecranul telefonului sau a tabletei cu o intarziere de maxim 0.1 secunde(Imagini LIVE la calitate HD). Trebuie sa stai maxim 5 minute in acea zona pentru a face o inregistrare cu subiectele dupa care poti pleca. Apoi prin intermediul castilor fara fire dictati rezultatele. 

Pachetul Contine:

- Camera Video in Nasture cu Modulul de emisie Wireless,
- Mini Releu ,
- Incarcator pentru Camera Wireless si pentru mini Releu,
- nasturi de schimb, identici cu cel in care se afla camera video HD,
- Manual de Utilizare foarte detailat,
- Certificat de Garantie 36 Luni 


Intrebari Frecvente:

- Care este distanta reala dintre cel care poarta microcamera si cel care receptioneaza imaginile?
I_ Raspuns: distanta data de producator este ~4000 metri. Distanta reala insa este de ~1000m bate de la etajul 1...4 peste o curte, o strada intr-o parcare.
- Cat tine acumulatorul si de cate ori o putem refolosi?
I_ Raspuns: O incarcare completa este suficienta pentru aproximativ 2..3 ore de functionere continua apoi trebuie doar sa o reincarcati si sa o refolositi ori de cate ori aveti nevoie.
- Care este claritatea imaginii si daca se vede si scrisul mic mic, tip grila de exemplu?
I_ Raspuns: daca nu iesiti din raza de acoperire a camerei claritatea este una buna, nu veti avea probleme sa distingeti literele si cifrele, in plus claritatea o reglati dv prin apropierea sau distantarea camerei de foaie sau a foii de camera aceasta fiind astfel capabila sa capteze si sa transmita si scrisul foarte foarte mic.
-De cine este produs acest sistem?
I_ Raspuns: oricat veti cauta nu veti gasi produse de copiat facute integral de o anumita companie. Produsele pentru copiat sunt alcatuite din mai multe module electronice produse de companii diferite: lentila-Carl Zeiss-(Sony), Modulul de emisie-Motorola Comunications, Receptorul Wireless ST Electronics etc.
- Casca fara fire este inclusa?
I_ Raspuns: Camera video wireless este doar pt a transmite subiectele afara, nu puteti si primi rezolvarile inapoi. Pt a primi raspunsurile aveti nevoie de o casca fara fire. Neavand nici o legatura camera video wireless cu casca fara fire se potriveste absolut orice sistem de copiat cu casca fara fire.