Camera Video in Nasture PX-50 Afisare la marime maxima

Camera Video in Nasture PX-50

MiniCamera Video tip Nasture ce se conecteaza prin WiFi la telefonul sau tableta dv. cu sistem Android sau IOS Aple. Este singura camera complet digitala rezultand imagini mult mai clare si luminate fata de restul modelelor analogice, la modelul wifi nu apar purici sau dungi alb-negre pe ecran.

Sistemul se potriveste perfect pentru examenele dificile unde sala este destul de mica si nu poti sopti subiectele celui care iti dicteaza.

Detalii

PX-50

Disponibilitate: Livrare Rapida in 24h !

19 Bbucati in stoc

700,00 lei

Marele avantaj pe care il are acest dispozitiv consta in faptul ca acela care sta sa receptioneze imaginile nu trebuie sa stea cu laptopul la el, nu are nevoie de alimentare de la bricheta masinii, imaginile receptionandu-se direct pe telefonul mobil prin conexiune WIFI, putand astfel sa stea chiar in interiorul cladirii cu telefonul sau cu tableta si astfel nu va da nimic de banuit.Conexiunea WiFi are o parola si un nume pe care le puteti schimba dv si astfel nimeni nu se va putea conecta la camera dv si chiar daca sa zicem prin absurd ca reuseste(parola e foarte greu de spart) nu poate vizualiza nimic deoarece trebuie instalat un program special greu de gasit(in colet veti primi programul).

     Camera imita foarte fidel un banal. veti da jos un nasture de la o camasa sau bluza de la maneca sau de la piept si veti prinde noul nasture ce integreaza camera. Daca noul nasture difera de cei originali de la camasa nu e nici o problema deoarece in pachet veti gasi si 4 nasturi de schimb (acestia sunt fara camera) care sunt identici cu cel cu camera, astfel nu se va vedea nici o diferenta intre nasturi dupa ce montati nasturele cu camera.

Cum functioneaza acest sistem video?

Camera Video in Nasture transmite cu ajutorul modulului WiFi imagini HD de inalta claritate la un telefon mobil sau o tableta. Distanta maxima intre cel care poarta camera wifi si cel care primeste imaginile nu trebuie sa depaseasca ~ 50m....max 70m in camp deschis fara obstacole iar in cladire 2 etaje si la nu mai mult de 10...20m de cladire, iar daca are acces in interiorul cladirii sa nu fie intre voi mai mult de 2 pereti despartitori (asta inseamna ca poti sta si 1..2 etaje mai jos sau mai sus).
Puteti folosi absolut orice Telefon sau Tableta dar sa fie cu Android sau IOS( nu conteaza versiuena). Deci merge si inclusiv pe ultimul IPHONE sau IPAD! Nu merge pe Windows!

Avantaje:

- transmite imagini HD de inalta calitate - foarte clare si luminate,
- usor de ascuns pe corp - camera video este mascata de un nasture iar modulul emitator este cat 2 cutii de chibrite,
- transmite direct la telefon sau la tableta fara alte receptoare sau surse de alimentare separate,
- poti folosi orice telefon sau tableta cu Android sau IOS
- se poate inregistra video sau face poze pe telefon sau tableta, deci este nevoie de doar 2...3 minute sa stea cineva prin zona dupa care poate pleca si dicta din alta parte,
- nu aveti nevoie de internet sau de vreo retea speciala deoarece sistemul de copiat este independent,
- NU interfereaza cu alte sisteme de copiat sau cu alte retele gen bluetooth, wifi, etc cum se intampla la cele analogice,
- in aceeasi cladire pot fi utilizate si 30 de camere simultan deoarece ele nu interfereaza una cu alta,
- poti merge foarte simplu cu un telefon mobil pe langa cladire sau chiar pe holurile cladirii daca ai acces in interior - nu vei da nimic de banuit(cu laptopul e mai greu sa stai)

Caracteristici:

- Producatori:
        - lentila camera: Sony
        - electronica: Panasonic
        - acumulator: HTC 1500 mAh 5.7 Whr
- Autonomie acumulator: ~ 2 ore
- Timp de incarcare: ~ 1h30min
- Dimensiuni:
       - Emitator: cat o cutie de chibrite
       - Video Camera: cat un nasture
       - Lungime cablu intre camera si emitator: ~ 1m
- Distanta intre camera si telefon: ~50m sau 2 etaje in interiorul cladirii.

Pachetul contine:

- microcamera video in nasture
- emitator WiFi (de dimensiune cat o cutie de chibrite),
- 4 nasturi de schimb - pt a fi toti nasturii identici,
- incarcator acumulator
- manual de utilizare foarte detailat,
- certificat de garantie