Produsele comandate de pe site-ul SpyMag.ro se livreaza in toata tara prin FanCourier. Contravaloarea produselor sau produsului  comandat se achita la ridicarea coletului de la curier in cazul provinciei sau la predare pentru persoanele care doresc sa ridice personal produsul sau produsele comandate de la sediul nostru din Iasi. Toate produsele sunt noi, beneficiaza de garantie si sunt asigurate pe toata perioada transportului pana la livrare.

     Noi oferim 2 metode de livrare:

                -  Personal de la sediul nostru din Iasi

                -  Prin curierat rapid: FanCourier  cu livrare in 24-48 ore:

     In situatia in care cumparatorul doreste ca produsul comandat sa fie trimis neaparat prin curierat rapid, iar destinatia nu se afla in lista cu localitati fara km suplimentari, acesta din urma va trebui sa plateasca separat pt. numarul de km suplimentari. Este cazul localitatilor, satelor, comunelor unde nu exista sedii sau trasee ale firmei de curierat rapid. Este recomandat pt aceia care locatia nu se afla in lista fara km suplimentari sa comande la sediul FanCourier din cea mai apropiata localitate cu sediu FanCourier urmand sa mearga si sa ridice personal coletul de la sediul respectiv sau sa trimita pe altcineva.

     Uneori ne-am confruntat cu situatia urmatoare: Clientul are dubii asupra calitatii, functionabilitatii, sau chiar prezentei produselor atunci cand le comanda prin curierat rapid. In primul rand aceste persoane trebuie sa stie ca:

Nou !!!  trimitem cu posibilitatea de a desface  si a verifica coletul inainte de a plati !

- suntem o firma serioasa, suntem prezenti pe piata inca din anul 2003,

- avem contract  semnat cu FanCourier,

- produsele sunt puse in colet si impachetate in prezenta cel putin a unui angajat FanCourier,

- dorim ca fiecare client in parte sa fie multumit si astfel sa aduca si alti clienti. Cea mai buna reclama pana la urma si-o face produsul in sine si "se aude din gura in gura".

- pentru persoanele care nu au incredere si sunt din provincie pot trimite pe cineva cunoscut, o ruda, un prieten, etc care este din Iasi sau din zona la noi, testam produsele impreuna urmand ca apoi cunostinta clientului sa trimita produsul utilizatorului final.

  

 

lista cu localitatile fara km suplimentari          Pentru a afla statusul comenzii dv.