Datorita experientei acumulate precum si a profesionalismului dar si promptitudinii situatiile de mai jos sunt foarte rare.


Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

- Produse nefunctionale sau colete ce prezinta deteriorari:

- Daca produsul primit este nefunctional puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou.

- Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

- Produse ce v-au fost livrate gresit:

- Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de noi.

- Produse defecte in perioada de garantie:

- Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate prin curierat rapid, posta romana sau personal in Iasi.

Orice produs poate fi schimbat, in termen de maxim 10 zile!

- Orice produs poate fi schimbat cu altul:

- daca produsul nu se potriveste situatiei dumneavoastra

- daca te-ai razgandit si doresti un alt produs de pe SpyMag.ro

NOTA! 

In oricare dintre aceste situatii, te rugam sa ne contactezi , pentru a ne comunica decizia ta si produsele noi pentru care vrei sa facem rezervarea in maxim 10 zile de la data cand ati ridicat produsul . Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil.
Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau cu urme de folosire . Produsul trebuie trimis impreuna cu toate accesoriile originale si ambalajele originale nederiorate. Te rugam sa folosesti un ambalaj cu protectie pentru expeditie.

Daca doresti sa schimbi un produs, taxele de expediere catre noi sunt suportate de dv. In functie de cat de mare este graba, poti alege o firma de curier rapid (cu livrare in 24 h) sau Posta Romana (livrare in 3-7 zile, dar cu taxa mai mica).

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor si nu primim colete cu ramburs!